Slik forklarer Ramos duellene med Salah og Karius

Spanjolen gjør lite for å scorer poeng hos Liverpool-fansen med sine nye uttalelser.

5. jun 2018 kl 17.01 Arve Vassbotten

Sergio Ramos har nå uttalt seg om skaden han påførte Mohamed Salah og Loris Karius i Champions League-finalen. Man kan trygt si at spanjolen ikke gjør så mye for å rette opp inntrykket mange fotballfans har fått av han.

– Herregud, de har gitt dette Salah-greiene så mye oppmerksomhet. Jeg har ikke ønsket å snakke fordi alt da blir forsterket, siteres Ramos på i AS.

– Jeg leser spillet godt, han drar i min arm først og jeg falt til den andre siden, skaden skjedde med den andre armen, og de sier jeg holdt ham i et judogrep, fortsetter han.

Mandag ble det kjent at Loris Karius fikk en hjernerystelse i en annen duell i kampen, også den med Ramos.

– Etter at keeperen sa at jeg gjorde han omtumlet etter en duell med meg, savner jeg bare at Firmino sier han ble forkjølet fordi han fikk en dråpe av svetten min på seg, sier Ramos.

Etter at keeperen sa at jeg gjorde han omtumlet etter en duell med meg, savner jeg bare at Firmino sier han ble forkjølet fordi han fikk en dråpe av svetten min på segRamos

– Kunne spilt videre

Selv om spanjolen sikkert ikke scorer så mange poeng blant Liverpool-fansen på de uttalelsene, sier han at han har vært i kontakt med Salah for å be om unnskyldning.

– Jeg har snakket med Salah via meldinger og han tok det ganske bra. Han kunne spilt videre hvis han fikk en injeksjon før andre omgang, jeg har gjort det noen ganger.

– Når Ramos gjør noe slikt, blir det liksom verre. Jeg vet ikke om det er fordi jeg har vært så lenge i Madrid, og at jeg har vunnet så lenge at folk ser på det på en annen måte, sier han om seg selv i tredje person.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]