Awoniyi signerte ny kontrakt

Taiwo Awoniyi signerte tirsdag en ny langtidskontrakt med Liverpool.

17. jul 2018 kl 19.19 Arve Vassbotten

Taiwo Awoniyi kom til Liverpool i 2015, og var i forrige sesong på utlån i den belgiske klubben Royal Excel Mouscron. Der noterte spissen seg for 10 mål og fire assist.

– Jeg er veldig glad. Det er tre år siden jeg kom til Liverpool. Så langt har det gått bra, og det siste året var det beste for meg. Jeg må bare fortsette å jobbe hardt, og jeg har tro på at drømmen en dag vil gå i oppfyllelse, sier Awoniyi til Liverpoolfc.com.

20-åringen kom til Liverpool fra Imperial Soccer Academy i hjemlandet Nigeria. Han har spilt for Nigeria på U23-nivå og var med å vinne U17-VM.

De siste tre sesongene har han vært på lån i FSV Frankfurt, NEC Nijmegen og Royal Excel Mouscron.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]