14. jul 2018 kl 18.14 Arild Skjæveland

Samtidig som Liverpool møtte Bury på Gigg Lane, ble det spilt bronsefinale i St. Petersburg. Simon Mignolet satt på benken for Belgia, mens Jordan Henderson og Trent Alexander-Arnold satt på benken for England.

Der ble de sittende, alle tre.

Belgia vant 2-0

Belgia scoret ett mål i hver omgang. Det første ved backen Thomas Meunier etter fire minutter, og det andre på en kontring ved Chelseas Eden Hazard åtte minutter før slutt.

Like før 2-0 hadde Eric Dier hatt en stor sjanse til å utligne, men forsøket ble reddet på streken.

Det var altså Liverpools keeper som fikk størst grunn til å smile etter kampen, da Belgia vant kampen og bronsen i VM.

Ingen av de tre spillerne som var involvert i denne kampen vil være med i pre-season i USA. Det vil heller ikke Dejan Lovren, som spiller finale på søndag. De vil slutte seg til resten av troppen på treningsleir i Frankrike etter USA-turnéen.