Enig med Shaqiri om de personlige betingelsene

Liverpool og Xherdan Shaqiri er enig om kontrakt. Nå venter vi på bekreftelsen.

13. jul 2018 kl 11.43 Arild Skjæveland

Torsdag satte Liverpool og Stoke seg ved forhandlingsbordet, og Liverpool skal ha utløst utkjøpsklausulen til sveitseren. Den er på et sted mellom £13m og 13,75m, alt etter hvilken avis du leser. Echo opererer nå med 13 millioner pund.

Shaqiri var i utgangspunktet på ferie etter å ha spilt VM i Russland, men avbrøt ferien og ankom Merseyside torsdag kveld. Kl. 10.00 fredag startet den medisinske sjekken, skriver James Pearce i Liverpool Echo.

Enig om kontrakt

De personlige betingelsene var allerede avtalt da 26-åringen ankom byen på torsdag. Dersom alt går etter planen, bør klubben bekrefte og offentliggjøre sitt tredje sommerkjøp innen de neste 24 timene, skriver Pearce.

Fra før har Liverpool kjøpt Naby Keita fra RB Leipzig og Fabinho fra Monaco denne sommeren.

Trolig vil Shaqiri være med på reisefølget til USA, og få sine første minutter i helrødt mot Borussia Dortmund, Manchester City eller Manchester United.

Han har scoret 15 mål på 84 kamper i Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]