– Enige om Alisson

Liverpool forbereder medisinsk test, i følge italiensk Guardian-journalist.

18. jul 2018 kl 12.09 Johannes Steen

Onsdag formiddag kommer det inn rapporter fra Italia om at Liverpool og Roma har kommet til en enighet om en overgangssum for Roma-keeper Alisson på 65 millioner euro, en sum som kan stige til 75 millioner.

Det bekreftes like etter også fra troverdige engelske kilder som James Pearce, Paul Joyce, Melissa Reddy og Chris Bascombe at klubbene har kommet til enighet.

De engelske journalistene melder summer mellom 66 og 67 millioner pund. Uansett vil Alisson, dersom overgangen gjennomføres, bli verdens desidert dyreste keeper.

– Alisson snakket med Klopp tirsdag

Det var tirsdag bred enighet blant journalister i både Italia og England om at Liverpool hadde lagt inn et bud på om lag 62 millioner pund, et bud som var noe unna Romas prisforlangende.

Den italienske The Guardian-journalisten Fabrizio Romano var blant de tidligst ute med nyheten om det første budet på tirsdag. Han melder at Liverpool har kommet med et bud på totalt 75 millioner euro inkludert bonuser.

Han skriver videre at Alisson hadde samtaler med Jürgen Klopp tirsdag, og skal være innstilt på å reise til Liverpool.

Ifølge Romano er klubbene nå i diskusjoner om detaljer rundt betaling og bonuser, og at en overgang vil sluttføres snart. Liverpool-staben jobber nå med å få i gang en medisinsk test.

I følge Den italienske journlisten Gianluca Di Marzio, skal Liverpool ønske å sluttføre en overgang så fort som mulig for å unngå at Chelsea prøver å kuppe brasilianerens signatur.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]