Grabara starter mot Manchester U

19-åringene Kamil Grabara og Caoimhin Kelleher vil dele på keeperjobben i kveld. Naby Keita og Gini Wijnaldum er ute, sammen med Loris Karius.

28. jul 2018 kl 10.09 Torbjørn Flatin

Loris Karius har fått en liten betennelse i et leddbånd i kneet, og Jürgen Klopp tror ikke han blir spilleklar til kampen mot Manchester United i kveld kl 23.05.

- Loris har et lite problem med sitt leddbånd i kneet, bekrefter Klopp til Liverpools hjemmeside. – Ingen ting er røket eller noe slikt, det er mer en betennelse som vi må se an litt. Det er trolig at han ikke spiller.


Grabara og Kelleher

Samtidig bekrefter manageren at troppens to 19-årige keepere vil få sjansen, Caoimihin Kelleher Kamil Grabara.

- De to unge guttene vil være med. Det var fint for Caoimihin forleden kveld (mot Manchester City) og Kamil vil nå i tillegg få en sjanse.

- Det vil være en stor mulighet for dem. Det at de nå vil spille foran omtrent hundre tusen mennesker vil jeg tro er mer enn de har spilt for til sammen tidligere. Det vil utgjøre en stor forskjell.

- Jeg har ikke tatt en endelig avgjørelse om hvem som starter, men kanskje Kamil siden Caoimhin spilte den forrige kampen.


Wijnaldum ute

Liverpool Echo tror heller ikke Naby Keita vil bli friskmeldt av sitt nakkeproblem, mens Jürgen Klopp sier at Gini Wijnaldum fortsatt ikke er klar for spill.

- Jeg snakket litt med Gini tidligere og han sa at han ønsket å prøve, men det medisinske apparatet mente at det ikke var mulig. Det dreier seg om et lite muskelproblem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]