Har reist til USA med Bundesliga-klubb

Midtbanespiller er aktuell for låneopphold i Tyskland.

9. jul 2018 kl 18.59 Einar Kvande

James Pearce i Liverpool Echo opplyser at Allan Rodrigues de Souza har fløyet til USA med Eintracht Frankfurt, og dermed er det mye som tyder på at den unge brasilianeren vil spille sin fotball i Bundesliga kommende sesong.

21-åringen vil trene med Adi Hutters tropp i Salt Lake City før det blir avgjort om han får spille for klubben den kommende sesongen. Liverpool-spilleren kan komme til å spille for Eintracht Frankfurt i deres treningskamper mot Real Salt Lake og Philadelphia Union.

– Han ønsker å benytte denne muligheten til å vise hva han kan utrette, sier Eintrachts sportsdirektør Bruno Hübner til Echo.

Får ikke arbeidstillatelse

Liverpool ønsker å låne ut Allan i enda en sesong, da han fortsatt ikke er kvalifisert for arbeidstillatelse i Storbritannia. Brasilianeren er akkurat friskmeldt etter at han måtte gjennom en skulderoperasjon tidligere i år.

Allan kom til Liverpool sommeren 2015 for en halv million pund fra Internacional i hjemlandet Brasil. Han har siden vært utlånt til finske SJK, Sint-Truiden i Belgia og Hertha Berlin i Bundesliga, før han tilbrakte forrige sesong hos Apollon Limassol på Kypros. Han fikk 20 kamper for den kypriotiske klubben, før han altså måtte under kniven på grunn av en skulderskade.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]