KEITA OG STURRIDGE: Både Naby Keita og Daniel Sturridge er blant spillerne som er med til USA.

Her er troppen som reiser til USA

Lørdag morgen tar Jürgen Klopp med seg 29 spillere til USA.

20. jul 2018 kl 23.35 Arve Vassbotten

Liverpool har nå offentliggjort hvilke 29 spillere som blir med på preseason-turneen i USA og deltagelse i International Champions Cup.

I troppen er: Karius, Clyne, Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Milner, Keita, Mané, Salah, Gomez, Sturridge, Grujic, Klavan, Moreno, Lallana, Shaqiri, Robertson, Origi, Solanke, Matip, Phillips, Jones, Markovic, Ojo, Woodburn, Kelleher, Camacho, Chirivella og Grabara.

Troppen reiser lørdag morgen og besøker Charlotte, East Rutherford og Ann Arbor på sin åttedagers turné. Søndag møter laget Borussia Dortmund, Manchester City venter neste onsdag, og Manchester United på lørdag.

Sommersigneringen Xherdan Shaqiri knytter seg til troppen underveis.

Danny Ings sliter med en ankelskade og blir igjen på Melwood. Spillerne som har kommet langt i VM returnerer fra ferie først etter USA-oppholdet. Dette gjelder Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold, Simon Mignolet, Dejan Lovren, Roberto Firmino og Alisson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]

PersonvernerklæringVi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på sidenMer info