– Jobber med overganger hele tiden

Jürgen Klopp er fornøyd med det man hittil har oppnådd på transfermarkedet.

6. jul 2018 kl 11.50 Johannes Steen

Naby Keita og Fabinho har allerede kommet inn dørene og fullført sin første uke som Liverpool-spillere på Melwood. Jürgen Klopp er fornøyd med det man hittil har oppnådd, men føler seg ikke ferdig.

– Ja, jeg er fornøyd. Og det jobbes hele tiden, det er sånn det er. Hvorfor skulle vi stoppe før overgangsvinduet stenger?, sier han til Liverpoolfc.com

Klubben skal fortsatt være på utkikk etter muligheter til å styrke stallen før den kommende sesongen. En keeper, kreativ midtbanespiller og en ving skal være på ønskelisten.

– Alt er bra i øyeblikket. Vi får se hva som skjer, jeg kommer ikke – og jeg vil ikke – si at det ser bedre ut i den ene posisjonen eller andre posisjonen, sier tyskeren.

Håper å ha alle VM-spillerne tilbake i god behold

En avtale for Nabil Fekir falt gjennom etter at spilleren var mer eller mindre klar, mens det ennå ikke har blitt gjort noen fremstøt for sterkt linkede Xherdan Shaqiri.

Også på keeperplassen har det blitt vanskeligheter for Liverpool, der førstevalget Alisson hos Roma skal helst ønske seg til Real Madrid. Dessuten krever italienerne £70 millioner, noe Liverpool ikke er villige til å betale.

– Om alle spillerne kommer tilbake og friske fra verdensmesterskapet har vi allerede et veldig, veldig godt lag. Og det der det eneste jeg trener å vite.

– Hva som skjer på den andre siden, får vi se på, men vi slutter ikke å tenke på det før den siste dagen av vinduet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]