Nå kommer Alisson og FirminoJoel Matip er frisk nok til å være med på treningsleir

Her er troppen til treningsleiren i Frankrike.

30. jul 2018 kl 16.34 Arild Skjæveland

Liverpool drar nå til Evian i Frankrike for en fem dager lang treningsleir. Lørdag flyr laget til Dublin for den nest siste kampen i sesongoppkjøringen, der Napoli er motstander.

Joel Matip måtte forlate klubbens USA-turne med en skade, men er frisk nok til å være med til Frankrike. Da bør også sjansene være gode for at han blir spilleklar til sesongpremieren mot West Ham om under to uker.

Nå kommer brasilianerne

Roberto Firmino blir med til Frankrike, og det samme blir hans landsmann Alisson Becker. Her skal verdens dyreste keeper endelig få møte sine nye lagkamerater, og planen er at han skal spille mot Napoli.

Ben Woodburn er ikke med. Trolig kommer han nok til å ende i en Championship-klubb på lån denne uka. Pedro Chirivella er også utelatt, og på vei til Rosenborg. Liverpoolfc.com har bekreftet troppen.

Hele Liverpools tropp: Kelleher, Grabara, Alisson, Karius, Van Dijk, Klavan, Moreno, Robertson, Phillips, Gomez, Alexander-Arnold, Clyne, Matip, Milner, Keita, Fabinho, Grujic, Lallana, Camacho, Wijnaldum, Jones, Sturridge, Ings, Origi, Shaqiri, Salah, Mane, Firmino, Solanke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]