Keita trolig ute mot United

Jürgen Klopp ramset under kveldens pressekonferanse opp alternativer til høyrebacken, og kommenterte skaden til Naby Keita.

27. jul 2018 kl 21.15 Torbjørn Flatin

Keita på bedringens vei

- Trolig, svarte Jürgen Klopp på spørsmålet om Naby Keita mister morgendagens kamp mot Manchester United.

- Han har en stiv nakke, etter åtte timer på et fly med aircondition. Ganske komfortabelt, men ikke komfortabelt nok for ham. Han er på bedringens vei og vi skal også ha en treningsøkt i morgen. Det er ikke alvorlig


Om høyreback og forsvaret

Manageren ble også spurt om kampen mellom Nathaniel Clyne og Trent Alexander-Arnold på høyrebacken den kommende sesongen.

- Og Joe (Gomez)...og Rafa Camacho. Heldigvis behøver jeg ikke å ta noen avgjørelse nå. Vi har mange gode backer, som er en perfekt situasjon for en manager. Trolig vil alle få spille, hvor den som er i best form vil få mest spilletid.

- Det kunne vært bedre, det er klart, svarte Klopp på sprøsmål om hvordan forsvaret hadde vært under pre-season. - Det er imidlertid noe vi vil arbeide med. Vi vet hvordan vi må forsvare oss. Vi har ikke hatt noen fast oppstilling, dette er pre-season.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]