KampanjeKjøp drakt og få 100 coins i KopShop

Kjøp hjemmedrakt, bortedrakt eller tredjedrakt og få 100 coins tilbake!

13. jul 2018 kl 12.11 KopShop

Tredjedrakten er nå ute, og du får 100 coins tilbake som du kan handle for!

Da er den tredje og siste drakten sluppet foran den nye sesongen. Denne drakten flørter med Liverpools drakter fra 80-tallet. Drakten lanseres i samme konseptet som hjemmedrakten og bortedrakten – «This Means More» gjennomsyrer alt.

Nå kjører vi en kampanje der du får 100 coins å handle for innen 60 dager etter at du kjøper tredjedrakten (dame, herrer, langermet). Disse legges automatisk til din konto hos oss, og trekkes fra automatisk neste gang du handler. Det blir ikke enklere og bedre enn det! Tilbudet gjelder til og med søndag 15. juli.

Handlet du i går, og gikk glipp av coins? Du kan ta det helt med ro! Vi ordner dette for deg som også var tidlig ute.

Har du innspill til journalisten?