Liverpool Echo:Klopp gir Ward sjansen til å bli førstekeeper

Tredjekeeper i fjor. Førstekeeper i år?

12. jul 2018 kl 16.44 Einar Kvande

Ian Doyle i Liverpool Echo hevder at Jürgen Klopp nå er klar til å gi Danny Ward sjansen til å bevise at han har det som skal til for å bli Liverpools førstekeeper kommende sesong.

Doyle melder at Ward har imponert Klopp kraftig etter at preseason startet for snart to uker siden.

Samtidig sliter Loris Karius med ettervirkningene av marerittet han hadde i Champions League-finalen.

– Ward vil få ekstra muligheter under preseason. Liverpool-manageren er blitt imponert over holdningen til den 25 år gamle waliseren, som vi forstår har hevet seg ytterligere på Melwood de siste ukene, skriver Doyle.

Nervøs Karius

Keeperkollega Loris Karius har en kraftig lupe rettet mot seg under sommerens treningskamper, etter de to store tabbene han gjorde i Champions League-finalen.

– Tyskeren virket nervøs i treningskampen mot Chester i helgen, og gjorde en stor tabbe i 3-2 seieren over Tranmere Rovers tirsdag kveld. Til sammenligning var Ward sikkerheten selv i den omgangen han voktet buret i disse to kampene, slår Doyle fast.

Liverpool fortsetter sesongforberedelsene med en ny treningskamp mot Bury på lørdag, før de møter Blackburn Rovers torsdag om en uke.

Ward og Karius blir trolig de to eneste seniorkeeperne som Liverpool tar med seg til treningsleiren i USA, da Simon Mignolet ikke vil være tilbake på grunn av at Belgia spilte seg helt frem til bronsefinalen i VM.

Danny Ward spilte bare en kamp for Liverpool forrige sesong. Sesongen før det var han på utlån hos Huddersfield Town, som han hjalp opp i Premier League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]