Sky Sports:Klubbene enige om Kent

Liverpool-vingen er bare en medisinsk test unna låneavtale med Rangers.

22. jul 2018 kl 09.04 Marius Rabben

Ryan Kent blir Steven Gerrards tiende signering i den skotske klubben – så lenge formalitetene går i orden. Det melder Sky Sports.

Klubbene kom til enighet om en avtale på fredag, og det er forventet at låneovergangen blir fullført og bekreftet i løpet av kort tid.

21-åringen, som i august i fjor skrev under på en langtidskontrakt med de røde før han ble utlånt, gjennomfører den medisinske sjekken i helga eller mandag.

Denne måneden har Kent spilt i Liverpools to første treningskamper, mot Chester og Tranmere, hvor han blant annet vartet opp med en lekker scoring mot førstnevnte, før han så Bury-kampen fra benken og ikke var i troppen mot Blackburn. Kantspilleren er ikke med troppen til USA.

Møter kjente fjes i Rangers

1996-modellen fikk førstelagsdebuten for Liverpool i FA-cupkampen borte mot Exeter City i januar 2016, og står foreløpig med den ene kampen.

Hittil har Kent, med landskamper for England U20 og U18, vært lånt ut til fire klubber (Coventry, Barnsley, Freiburg og senest Bristol City).

Rangers-manager Gerrard har allerede hentet Ovie Ejaria på lån denne sesongen, og signerte Jon Flanagan etter at kontrakten hans i Liverpool ble avsluttet. Tidligere røde Jordan Rossiter er også i den skotske klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]