Kroatia knuste Englands VM-drøm

Dejan Lovren er Liverpool-spilleren som skal spille VM-finale på søndag.

11. jul 2018 kl 22.43 Einar Kvande

England, anført av en opplagt Jordan Henderson, cruiset mot VM-finale etter en strålende førsteomgang hvor de tok en tidlig ledelse på et vakkert frisparkmål av Kieran Trippier.

Kroatia slo imidlertid tilbake i andre omgang, og utlignet ved Ivan Perisic da det gjenstod drøye 20 minutter av ordinær tid.

Kampen gikk til ekstraomganger, og Jordan Henderson ble byttet ut sju minutter ut i første ekstraomgang. Da var stillingen fortsatt 1-1.

Avgjørelsen falt fire minutter ut i andre ekstraomgang, da Mario Mandzukic satte inn vinnermålet.

Spilte hele kampen

Dejan Lovren spilte hele kampen i Kroatias midtforsvar. En forsvarsrekke som hadde problemer med å stagge hurtige engelske angripere i første omgang, men som spilte seg stort opp utover i kampen.

Trent Alexander-Arnold ble sittende på benken gjennom hele kampen for England.

England møter nå Belgia i bronsefinalen lørdag klokken 16.00, mens det blir VM-finale mellom Kroatia og Frankrike søndag klokken 17.00.