- La oss ikke gjøre mer ut av det enn det er

En fornøyd Jürgen Klopp ønsket ikke å ta av etter 4-1 mot Manchester United. Om Sturridge, Shaqiri og Woodburn.

29. jul 2018 kl 02.40 Torbjørn Flatin

- Jeg var ikke fornøyd etter kampen mot Dortmund, men det var en treningskamp og det var ingen grunn til å gjøre det større enn det er. Det er det samme i dag. Jeg er fornøyd, men det er en del av pre-season. Nå ser jeg bare fram til enda noen forberedelser og at sesongen kan begynne, gliste Jürgen Klopp etter 4-1 mot Manchester United, foran et tilsynelatende fullsatt stadion.

- Atmosfæren var fremragende, og mottakelsen var virkelig fin. Et fantastisk stadion.

- Nå skal vi ha en lang flytur hjem og jeg er sikker på at dette vil gjøre alle i godt humør. Vi hadde unggutter som kom innpå og gjorde det utrolig bra. Alle ungguttene vi har hatt med over har i det hele tatt gjort det utrolig bra. En spiller som Ben Woodburn er nå hundre prosent tilbake.

- Det er hans avgjørelse for å være ærlig, svarte Klopp på spørsmål om den rollen han tror Daniel Sturridge kan spille kommende sesong. – Du kan se at han trives. Han behøver å være i form. Han har vært så bra de siste ukene. Vi får se, forhåpentligvis kan han spille en meget viktig rolle.

- Det er ikke normalt etter fire dager, å tilvenne seg vårt spill på den måten, kommenterte Klopp om Xherdan Shaqiri, som satte prikken over i’en med en fantastisk 4-1 scoring.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]