Det er treningskamp, men det er også mot Man Utd...

Jürgen Klopp om bl.a. transfervinduet, kampen i morgen, Mourinho, det å spille i USA og hva som skjer til neste uke.

27. jul 2018 kl 20.09 Torbjørn Flatin

Om transfervinduet

- Jeg mener tanken om å stenge transfervinduet tidlig var god. Så gjorde vi det, og ingen andre i verden gjorde det! I tillegg gjorde vi det i et VM-år, slik at du får spillerne tilbake tre dager før sesongen starter. Det er ikke perfekt!
- Det er ikke noe å si om det (på spørsmål om Mignolet, Ings og Markovic). Ingen ting er avgjort. Vi har et par uker igjen, vi får se hva som skjer.

Om LFC v Man Utd (i morgen)

- Det er en treningskamp, men det er også Liverpool mot United. Stor kamp, folk i Amerika ser fram til det, vel i det minste de 100.000 som skal se på! Vi ser virkelig fram til kampen.

Om José Mourinho

- José kan si hva han ønsker å si, jeg kan gjøre det samme, men jeg er ikke veldig interessert i Manchester United. Vi føler oss ansvarlige bare for våre egne fans.

Om å spille i USA

- Jeg har elsket dette spille siden jeg var tre år gammel. Amerikanerne må selv bestemme hva de ønsker, men hvis du kan samle sammen 100.000 mennesker for å se en fotballkamp mener jeg det forteller ganske mye. Jeg tror ikke alle har kommet med fly fra Europa! Denne klubben er så stor at vi kan reise hvor som helst å finne Liverpool-supportere, noe som er veldig hyggelig!

Om neste uke

- Til neste uke skal vi ha treningsleir i Evian i Frankrike. Da vil alt kun dreie seg om fotball, og du kan kalle det "min" uke, smilte Jürgen Klopp med et blikk mot at oppholdet i USA også er noe av et innbringende PR-stunt for Liverpool FC.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]