Salah, Mané og Grujic blir med til USA

Tre av spillerne som spilte VM starter sin pre-season i USA.

13. jul 2018 kl 10.14 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp har bekreftet at Mohamed Salah, Sadio Mané og Marko Grujic vil være på flyet når Liverpool drar til USA neste helg.

Trioen har vært på ferie etter sin VM-deltakelse, og vil starte sin sesongoppkjøring i USA. Der skal Liverpool møte Borussia Dortmund, Manchester City og Manchester United.

Tre uker ferie

Egypt, Senegal og Serbia ble alle utslått i gruppespillet, og spillerne vil da ha hatt tre uker fri. De spillerne som kom lenger i turneringen vil først ta del mot slutten av sesongoppkjøringen.

– Dette blir starten for dem, sier Klopp om trioen som blir med.

– De har hatt sin ferie, og vil komme med oss til USA. De har bare hatt tre uker ferie, så de har ikke mistet for mye. Vi må se hvordan formen deres er, og se om de kan involveres i kampene. De kommer til å være der, og så vil den siste gruppen med spillere som har spilt VM komme mye senere, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

Simon Mignolet, Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson og Dejan Lovren er fortsatt i Russland og forbereder seg til bronsefinale og finale i helgen, mens Roberto Firmino og Brasil røk ut i kvartfinalen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]