– Det er den perfekte spillestilen for meg

Xherdan Shaqiri sier han kan fylle alle plasser i angrepet.

27. aug 2018 kl 21.26 Arve Vassbotten

Foruten innhoppet etter 82 minutter mot West Ham, har Liverpool-fansen så langt ikke fått sett hva Xherdan Shaqiri kan tilføre laget i Premier League.

Etter å ha startet sesongen med likt lag i tre kamper på rad, har Klopp hintet til at det kommer endringer mot Leicester for å få inn friske bein. En som melder seg til tjeneste om det skal roteres er sveitseren som kom fra Stoke i sommeren.

– Manageren har hentet noen spillere med veldig god kvalitet denne sommeren, som vil hjelpe mye. Laget trengte litt konkurranse i ulike posisjoner for det gjør deg bedre og gjør deg sterkere. Jeg ser fram til sesongen, og vi har startet veldig bra, sa Shaqiri i Liverpools kampprogram i helga.

Kan spille i alle posisjoner

– Jeg mener jeg kan spille i alle posisjoner i angrepsrekken, og manageren vet det.

– Jeg spilte i alle posisjonene i treningskampene: Jeg spilte i nierrollen, jeg spilte som 10, og jeg spilte som ving. Men under denne treneren har man egentlig ikke vinger, siden du bytter posisjon hele tiden, med at en spiller går inn mot midten og en går ut.

– Det er veldig bra, og jeg liker fotballen som spilles. Det er den perfekte spillestilen for meg også, uttalte han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]