Hvem vil du at Liverpool skal møte? Stem her:Dette er lagene Liverpool kan trekke

Liverpool havnet i seedingsgruppe 3 i Champions League-trekningen.

29. aug 2018 kl 22.57 [email protected]

Onsdag kveld ble Liverpools trekningsgruppe i Champions League avgjort da PAOK og Benfica møttes til dyst i Hellas. Hvis hjemmelaget hadde tatt seg videre ville Liverpool havnet på trekningsnivå 2, mens det ville bli nivå tre om Benfica vant.

Det så en stund lovende ut da PAOK tok ledelsen, etter at det sto 1-1 i den første kampen, men det snudde raskt. Etter en gigantisk keepertabbe og et par andre enkle mål vant Benfica 1-4 i den avgjørende kampen, og dermed er Liverpool i seedingsgruppe 3 foran torsdagens meget spennende trekning i Monaco.

Under selve trekningen kan ingen lag kan havne i gruppe med lag fra samme nasjon. Dermed kan ikke Liverpool møte de andre lagene fra England.

Fra pulje 1: Real Madrid, Atlético Madrid, Barcelona, Bayern München, Juventus, Paris Saint-Germain, Lokomotiv Moskva.

Kan ikke trekke:Manchester City

Fra pulje 2: Borussia Dortmund, Porto, Shakhtar Donetsk, Benfica, Napoli, Roma.

Kan ikke trekke:Manchester United, Tottenham.

Fra pulje 3: Dette er Liverpools gruppe, så Liverpool kan ikke møte noen av de andre lagene herfra. De er: Schalke, Lyon, Monaco, Ajax, CSKA Moskva, PSV Eindhoven og Valencia.

Fra pulje 4:Viktoria Plzen, Club Brugge, Galatasaray, Young Boys, Inter, Hoffenheim, AEK Athen, Røde Stjerne.

Underveis i trekningen vil det selvsagt også bli flere lag som ikke kan trekkes, siden lag fra samme nasjon ikke kan havne i samme gruppe, og russiske og ukrainske lag kan heller ikke i samme gruppe.

Slik ser du trekningen

Trekningen streames live på UEFA.com på torsdag klokka 18. Den blir også vist direkte Eurosport Norge, TV 2 Sportskanalen, Viasat 4, Eurosport Player og TV 2 Sumo.

Viasport 1 starter sendinga kl 17:30 og har Christian Ramberg, Morten Langli og Petter Veland i studio. I tillegg er Jan Åge Fjørtoft på plass i Monaco for å følge trekningen tilstede i Grimaldi Forum.

På TV 2 Sportskanalen er Jon Hartvig Børrestad på plass fra 1745-1930. Der er også Brede Hangeland, og Øyvind Alsaker og Petter Myhre kommenterer det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]