Har ansatt tidligere PSG-speider

Liverpool har ikke signert en spansk spiller siden 2014. Det tar klubben nå konsekvensen av.

29. aug 2018 kl 13.39 Einar Kvande

Liverpool har utvidet sitt speidernettverk i Spania med den tidligere midtbanespilleren Sylvain N'Diaye, melder Liverpool Echo. Senegaleseren spilte for en rekke franske og spanske klubber som aktiv, inkludert Marseille, Lille, Levante og Tenerife. Han har de tre siste sesongene jobbet som speider for Paris Saint-Germain.

42 år gamle N'Diaye skal jobbe under Kiko Espinar, som er Liverpools speidersjef for Spania og Portugal.

Jürgen Klopp har ikke signert en eneste spiller fra La Liga etter at han ble Liverpool-manager i oktober 2015. Alberto Moreno, som kom fra Sevilla sommeren 2014, er den siste spilleren som Liverpool hentet fra Spania.

N'Diaye spilte på Marseille-laget som slo Liverpool ut av UEFA-cupen i 2004, og spilte for Senegal under VM i 2002 sammen med duoen El Hadji Diouf og Salif Diao, som ble Liverpool-spillere etter det mesterskapet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]