Dagens ligakamperIngs scoret sitt første for sin nye klubb

Og de helrøde slipper å møte Jamie Vardy på King Power Stadium.

18. aug 2018 kl 18.16 Arild Skjæveland

Det har vært en hendelsesrik dag i Premier League. I dagens tidligkamp var det duket for et nytt møte mellom de to gamle uvennene Neil Warnock og Rafael Benítez. Warnock har aldri tilgitt at Rafa stilte med et svekket lag på våren i 2007, da de helrøde prioriterte Champions League. Liverpool tapte mot Fulham, mens Warnocks Sheffield United rykket ned.

Det var en kamp preget av mange dueller og lite finspill, der Newcastle fikk et rødt kort og måtte spille med 10 mann i 25 minutter. Likevel var det Newcastle som skulle få sjansen til å avgjøre, da de fikk straffespark seks minutter på overtid. Kenedy, som er på lån fra Chelsea, brente straffesparket og det endte 0-0.

Ings åpnet målkontoen

Danny Ings spilte fra start for et Southampton som møtte Everton på Goodison Park. Det var hans første start for klubben, etter at han kom inn og spilte en halvtime i sesongpremieren mot Burnley. Ings er lånt ut til Southampton for hele denne sesongen, og overgangen gjøres permanent for 20 millioner pund neste sommer.

Southampton fikk to mål i sekken i førsteomgangen. Ti minutter ut i den andre omgangen fikk Ings sin første scoring for The Saints, da han kom seg løs på en corner og satte ballen i mål fra fem meter på en corner.

Slipper å møte Vardy

En spiss Liverpool har slitt mot de siste årene er Jamie Vardy. Hans Leicester vant 2-0 hjemme mot Wolverhampton i dag etter et selvmål og en scoring av nyankomne Jamie Maddison.

Vardy fikk direkte rødt kort for en grisetakling på Matt Doherty. Det røde kortet betyr at han må stå over kampen mot Liverpool på King Power Stadium 1. september. Han vil nå sone tre kampers suspensjon, og mister den kampen. Da blir det trolig Kelechi Iheanacho de helrøde må bryne seg på.

West Ham tapte igjen – Kane åpnet målkontoen

Liverpool knuste West Ham i sesongpremieren, og lenge så det ut til at de hadde ristet av seg den kampen. Marko Arnautovic scoret ledermålet fra straffemerket etter 33 minutter, men Manuel Pellegrinis menn rotet det bort etter pause.

Scoringer fra Callum Wilson og Steve Cook etter pausen gjorde at Bournemouth stakk av med alle de tre poengene.

Tottenham slo Fulham 3-1 på Wembley. Lucas Moura scoret kampens første mål, før Aleksandar Mitrovic utlignet tidlig i andreomgangen. Kieran Trippier satte så inn et frispark, før Harry Kane endelig fikk brutt sin augustforbannelse, da han satte inn 3-1.