– Jeg fikk ikke sove og ville bare komme i gang

Danny Ings var desperat etter å få i boks overgangen til Southampton.

15. aug 2018 kl 17.25 Arild Skjæveland

På overtid etter at torsdagens overgangsvindu var stengt fikk Liverpool og Southampton omsider til en avtale som tok Danny Ings til St. Mary’s.

Det er klubben 26-åringen spilte for som barn, og han skal tilbringe hele 2018/19-sesongen der på lån, før en avtale gjøres permanent for 20 millioner pund neste sommer.

Det betyr at Ings ikke kan spille i kampene mot de helrøde 22. september og 6. april.

Fikk ikke sove

På søndag fikk Ings sin debut, da han kom inn fra benken med en halvtime igjen. Han hadde flere gode involveringer i sin første kamp på sørkysten, og hadde en brukbar sjanse. Til Southampton FC sine hjemmesider snakker han om hvordan det var i tiden før avtalen var i boks.

– Det vanskeligste har vært å få hundene mine ned hit! Vi klarte å få det i boks på slutten av «deadline day», så jeg er ekstremt glad, sier han til Southamptonfc.com.

– Det var noen ganger den dagen at jeg ikke trodde det kom til å skje, men da alt gikk i orden tenkte jeg bare på å komme i gang. Jeg fikk ikke sove den natten, og ønsket bare å møte guttene og trene. Jeg er bare så glad for å være her, sier Ings, som var en svært populær mann i Liverpool-garderoben.

Til helgen er Ings tilbake i Liverpool. På lørdag skal Saints spille borte mot Everton.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]