– Jeg snakket lenge med Klopp - og sa jeg ville dra

Loris Karius sier Jürgen Klopp ønsket å beholde ham denne sesongen, men at han selv ønsket en ny start.

29. aug 2018 kl 17.58 Arve Vassbotten

Rett etter helgens kamp mot Brighton, ble det klart at Loris Karius går på utlån til tyrkiske Besiktas i to år, med muligheter for at overgangen blir gjort permanent.

På en pressekonferanse i Istanbul, åpner Karius opp litt om hva som gjorde at han fikk dra.

– Jürgen Klopp fortalte meg at han ønsket å ha meg i troppen, fordi han ønsker å ha spillere av høyeste kvalitet. Men jeg snakket med ham, og fortalte hva jeg ønsket. Jeg sa at det var viktig for meg med denne overgangen, sa Karius på en pressekonferanse i Istanbul.

– Forstår situasjonen

– Jeg snakket med han lenge, og han forstår min situasjonen. Og da tror jeg det var en god avtale for alle, og han ønsket meg lykke til, men sa at han gjerne ville beholdt meg, sa Karius.

Besiktas betaler 2,25 millioner pund for å låne Karius, og må betale 7,25 millioner pund i 2020 om visse kriterier oppfylles slik at overgangen blir permanent etter de to årene på lån. Liverpool får også 20 prosent av et eventuelt videresalg etter det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]