Karius blir lånt ut i to år

Det ser ut som Simon Mignolet må bli værende i Liverpool.

20. aug 2018 kl 16.58 Einar Kvande

Ifølge den velinformerte The Times-journalisten Paul Joyce er Loris Karius i ferd med å signere en toårig lånekontrakt med Besiktas. Dermed kommer trolig ikke Liverpool til å gi slipp på Simon Mignolet, da Jürgen Klopp ønsker en erfaren andrekeeper i stallen.

James Pearce i Liverpool Echo melder at Besiktas vil ha opsjon på å kjøpe den tyske keeperen etter at låneoppholdet i tyrkisk fotball er over. Han mener at låneovergangen sannsynligvis vil ferdigstilles etter Liverpools bortekamp på Selhurst Park i kveld.

Karius vil fortsatt være en del av Liverpools tropp i forbindelse med kampen mot Crystal Palace. Dersom 25-åringen takker ja til overgangen kan den bli fullført i løpet av de neste 24 timene. Pearce melder at Simon Mignolet trolig sitter på innbytterbenken som reservekeeper for Alisson i kveld.

Kan få nesten 10 millioner pund til sammen

Ifølge David Maddock i The Mirror vil Liverpool motta 2,25 millioner pund for utlånet, og i tillegg en overgangssum på 7,25 millioner pund dersom avtalen gjøres permanent. Det samme melder også James Pearce.

Liverpool betalte 4,7 millioner pund for Karius da han kom fra Mainz sommeren 2016.

Det tyrkiske overgangsvinduet stenger ikke før 31. august.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]