Liverpool på tabelltoppSpurs kledde fullstendig av Man Utd

Tottenham med full pott. Man Utd røk på sitt andre strake tap. Og Liverpool topper fortsatt.

27. aug 2018 kl 22.52 Arve Vassbotten

Den tredje serierunden ble avsluttet med et fartsfylt og innholdsrikt oppgjør på Old Trafford mandag kveld, der Manchester United tok imot Tottenham.

Etter en sjanserik førsteomgang der Man Utd var på høyden, var det Tottenham som først tok ledelsen etter 50 minutter.

Kieran Trippier fant Harry Kane på en corner, og den engelske landslagsspissen stanget inn ledermålet.

Like etter hadde Romelu Lukaku en gigantisk sjanse, men som Hugo Lloris reddet mesterlig. Isteden var det gjesten som gikk opp i 2-0, da Lucas Mora scoret for Tottenham etter 52 minutter.

Fire lag på ni poeng

Etter 65 minutter gjorde Victor Lindelöf en kjempetabbe. Dele Alli runden David de Gea, men spanjolen var kjapt tilbake og reddet selve skuddet.

Men dette var Tottenhams dag. Lucas Mora dunket inn 3-0 etter 83 minutter da han passerte Chris Smalling og satte inn det avgjørende målet.

Dermed ble Tottenham det fjerde laget som fikk full pott på de tre første kampene, sammen med Liverpool, Chelsea og Watford, mens Manchester United gikk på sitt andre strake tap og ligger på 13. plass etter tre runder.

Av Liverpools antatt hardeste konkurrenter avga dermed både Manchester United og Manchester City poeng denne helga.

Og Mourinho fikk høre Tottenham-fansen synge «sacked in the morning» i sluttminuttene.

Liverpool på sin side ligger helt på toppen av tabellen med ett mål bedre i målforskjell enn Tottenham.