Pressekonferanse:Klopps kommentarer om Mignolet stjal mye av oppmerksomheten

Jürgen Klopp møtte pressen på Melwood for å prate om Leicester-kampen, men det var hans kommentarer om Simon Mignolet som fikk mest oppmerksomhet.

31. aug 2018 kl 12.48 Einar Kvande

Om Champions League-trekningen

– Forrige sesong vil ikke hjelpe oss særlig nå. Vi må forberede oss så godt som vi kan. Jeg elsker å omstille meg til å møte forskjellige typer motstandere.

Om troppen

– Dagens tropp er god, men det må fortsette å være god. Vi har startet med det samme laget i tre kamper på rad - det vil ikke være mulig spesielt ofte i tiden som kommer. Spillerne må levere varene. De befinner seg i en mye bedre situasjon nå enn da sesongen startet. Vi trenger et godt resultat i morgen, og i alle de andre kampene. Skal vi klare å få det, trenger vi alle spillerne.

Om Alisson

– Han er en god keeper. Så langt har vi forsvart oss godt. Det er ikke slik at han har hatt 20 skudd mot seg så langt. Forhåpentligvis fortsetter det slik. I spesielle situasjoner må han var dere. Så langt er alt bra. Det er ingenting å klage på.

Om Leicester

– Jamie Vardy skaper trøbbel for nesten alle lag. Han vil ikke spille i denne kampen, så det endrer litt på utgangspunktet for kampen. De har et veldig godt lag. Du kan se at de får betalt for den jobben Claude Puel har gjort. De har forandret spillestilen litt. Det blir vanskelig for oss, men vi er også i god form. Vi må prestere opp mot vårt beste. De har en veldig sterk midtbane, og forsvarsrekka deres har spilt sammen lenge. Ben Chilwell ser ut som et stort talent.

Om den nye innkasttreneren

– Da jeg hørte om Thomas, ønsket jeg å møte ham. Jeg er selvsagt ingen innkastspesialist. Da jeg møtte ham ble det 100% klart at jeg ønsket å ansette ham. Du kan ikke ha nok spesialister rundt deg.

Om Salahs krangel med det egyptiske fotballforbundet

– Jeg kan ikke si så mye om det. Det dreier seg ikke om oss. Det er en sak mellom Mo og fotballforbundet. Det er alt jeg kan si om det. De er alle voksne, og så lenge de ikke snakker om oss, så er nesten alt tillatt! Jeg er sikker på at de vil komme til enighet. Jeg har snakket med Mo om det.

Om Mignolets kommentarer

– Til å begynne med forstår du kanskje ikke en avgjørelse, men det er alltid bedre å snakke med meg direkte om det enn til avisene. Å diskutere individuelle problemer offentlig virker ikke spesielt fornuftig. Dersom du ønsker å si noe til me, si det til meg direkte. Det hjelper. Men det var greit. Dersom han var fornøyd med å være andrekeeper, da kjenner jeg ham ikke. Han er en topp proff. Det finnes verre ting i verden enn å være andrekeeper. Han har en ganske god lønn her i Liverpool FC forresten!

Om laget mot Leicester

– I en uke som dette, fra lørdag til lørdag, har vi tre ganske intensive økter, og jeg er veldig åpen i forhold til det laget jeg skal ta ut. Det er ikke slik at jeg slo igjen boken etter forrige kamp, og sa at de samme vil spille igjen. Jeg har sett mye denne uken som det har vært høyt nivå over. Jeg ønsker å se hvem som viser seg frem. Det er det ene, og det andre er hvem som passer mot denne motstanderen. Kvaliteten på treningene må være høy, og det er bra.

Om spillere vil forlate klubben før transfervinduet stenger

– Vi får se.

Om sjansen til å vinne den fjerde kampen på rad

– Vi går ikke for 12 poeng. Vi går for 3 poeng. Leicester har virket veldig gode i sine tre første kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]