Pressekonferanse:To midtstoppere har ikke trent denne uken

Manageren kom med siste nytt om spillerstallen foran mandagens kamp mot Crystal Palace. Du kan se hele seansen her.

17. aug 2018 kl 14.17 Einar Kvande

Om skadesituasjonen

– Ragnar Klavan og Dejan Lovren har ikke trent. Det er vel det hele.

Om Klavans overgang til Cagliari

– Jeg har ikke hørt at det er i boks, så jeg har ingenting mer å si om det. Jeg har sagt tidligere at spillere kan komme til å forlate klubben, og dersom det skjer vil det være det beste for begge parter - eller alle tre partene. Ingen spiller får forlate denne klubben uten at jeg tillater det. Vi trenger ikke selge spillere av finansielle årsaker. Vi ønsker å ha en god tropp. Jeg vet ikke hvor mange spillere som vil forsvinne.

Om lagets form

– Vi føler vi er i god flyt. Det blir bedre og bedre. Vi må utvikle oss. Vi er ikke det beste laget i verden, så det er rom for forbedringer.

Om Crystal Palace

– Jeg så Palace spille mot Fulham i sin første kamp for sesongen. De er veldig godt organisert. De har vokst som gruppe, og Roy har gjort en fantastisk jobb der. Dette blir en helt annerledes kamp for oss en sist helg. Det er mandag kveld, og det kommer til å være en fantastisk stemning der. Palace er stinne av selvtillit de også, så vi må sørge for at vi er klare. Vi må bare være positive, men samtidig sinte. Vi reiser dit for å vinne kampen. Vi kan se deres kvaliteter, men vi må sørge for at de ikke får vist de frem.

Om Rocky Balboa-sammenligningen sin på forrige pressekonferanse

– Noen ganger gikk Rocky ned for telling, men til slutt vant han kampen. Vi må være klare. Vi må treffe på alt igjen.

Om Sadio Mané og de tre på topp

– Sadio er en veldig offensiv spiller. Det er ingen konkurranse mellom de tre på topp om hvem som scorer mest. Det handler om å jobbe sammen. Det er klart. Jeg tror ikke de bryr seg så mye med antall mål. De ønsker å vinne fotballkamper. De liker måten vi spiller på, og de drar nytte av den. De gir mye tilbake til laget gjennom sitt defensive arbeid.

Om Wilfried Zaha

– Han er veldig viktig for Palace, selvsagt. Det så vi et godt eksempel på i fjor. Han scoret sist helg, og de spiller skikkelig fotball, og gjorde det uten tre eller fire spillere sist helg. De er rett og slett et godt fotball-lag. De har hurtighet på flankene. Begge sidebackene er ganske raske, og så har de rutinerte midtstoppere.

Om Joe Gomez

– Jeg tvilte aldri på hans evner til å spille midtstopper, men han trengte tid. Han er en veldig god fotballspiller, som fungerer veldig godt sammen med Virgil. De to forstår hverandre veldig bra også på det personlige plan. Men vi har også andre. Joel er snart tilbake, og forhåpentligvis er han med i troppen på mandag. Vi har Nat Phillips og Fabinho som også kan spille der.

Om ryktene om at Dominic Solanke skal være på vei til Rangers på lån

– Jeg har ingeting å si om det. Det er første gang jeg hører om det, så det sier meg at det ikke er nær ved å skje.

Om Christian Benteke

– De som avskriver ham gjør en tabbe. Det er veldig vanskelig å forsvare seg på dødballer når han er i nærheten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]