– Konkurransen om plassene blir knallhard

Lagkaptein Jordan Henderson er ikke lenger sikret en plass på midtbanen.

8. aug 2018 kl 12.12 Einar Kvande

Jordan Henderson har fått nye konkurrenter om plassene på midtbanen mens han har vært opptatt med VM-spill for England. Naby Keita og Fabinho er kommet inn Shankly Gates.

– Konkurransen er knallhard i alle posisjoner. Over hele banen har vi to eller tre spillere som kjemper om samme posisjon, uttalte Henderson til Liverpoolfc.com etter 3-1 seieren over Torino.

– Det er en sunn konkurranse. Alle pusher hverandre på trening, for alle ønsker å komme med i startoppstillingen. Dersom du ikke får starte, må du være klar til å komme inn og bidra.

– Jeg har bare vært tilbake på Melwood et par dager, men jeg føler at guttene har jobbet hardt, og at de er på det nivået de må være for å få en god start i sesongens første kamp. Jeg ser frem til den, og føler at vi har en fantastisk tropp. Nå er det opp til oss å levere varene.

Innbytter

Henderson var innbytter mot Torino tirsdag kveld, bare to dager etter at han startet preseason-treningen. Men Liverpools kaptein tar det ikke for gitt at han får spille i ligaåpningen mot West Ham på søndag.

– Selvsagt ivrer jeg etter å spille, men samtidig forstår jeg at det er spillere her som har vært i trening lenger enn meg, og som har hatt flere minutter ute på banen i treningskamper.

– Jeg trente mye også i ferien, og føler meg i bra slag. Det blir opp til manageren. Han må gjøre det han føler er riktig for laget.

– Vi ønsker å vinne noe denne sesongen, og oppnå suksess, så vi kommer til å trenge alle spillerne, avslutter Henderson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]