– Liverpool kjøper ikke Pulisic eller Fekir nå

Det kommer neppe noen flere spillere inn denne sommeren.

1. aug 2018 kl 14.40 Arild Skjæveland

Denne sommeren har Liverpool kjøpt seks spillere. Fire av dem er tiltenkt en rolle i førstelaget. Etter Liverpools treningskamp mot Blackburn 20. juli sa Jürgen Klopp at han ikke kom til å hente flere spillere – og med åtte dager igjen av overgangsvinduet ser det ut som det blir slik.

Det har vært ukentlige spekulasjoner rundt Nabil Fekir etter at overgangen hans gikk i vasken like før VM, men det har ikke vært flere samtaler, og han kommer ikke til å komme denne sommeren. Resultatene på legesjekken satte en stopper for det. Det skriver velinformerte Paul Joyce i The Times.

Pulisic blir ikke rød denne sommeren

For to år siden la Liverpool inn et bud på 11 millioner pund for den da 17 år gamle Christian Pulisic. Denne sommeren har det vært en del rykter og spekulasjoner rundt amerikaneren, og spesielt etter at han kom inn og scoret to mål i treningskampen mot Liverpool i forrige uke.

Nå skal prislappen være på 62 millioner pund, skriver The Times-journalisten. For en slik sum vil Borussia Dortmund vurdere å selge 19-åringen, og Chelsea snuser rundt.

Joyce skriver at Liverpool ikke vil betale slike summer for en spiller som ikke vil gå rett inn på laget, og som må sitte på benken. Pulisic har scoret sju mål og hatt 14 målgivende på de to siste sesongene. Han blir 20 år neste måned.

Men Pulisic er en spiller Klopp er begeistret for. Dersom han forbedrer seg ytterligere kan det være at Liverpool vil by en gang i fremtiden – eller om han velger å ikke forlenge kontrakten han nå har to år igjen på, og det er mulig å få til en overgang neste sommer for redusert pris, skriver Joyce.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]