Masterson kan gjøre comeback på fredag

19-åringen har vært ute med en kneskade.

15. aug 2018 kl 20.03 Arild Skjæveland

Forrige sesong trente Conor Masterson på Melwood, og var på benken i kvartfinalen mot Manchester City i Champions League. Mot slutten av sesongen pådro han seg en kneskade, og har vært ute siden.

Nå er han klar for å gjøre comeback, og kan bli involvert mot Tottenham fredag kveld. Det rapporterer James Pearce i Liverpool Echo.

– Conor fikk en meniskskade før Champions League-finalen, og var ute i 10 uker. Han mistet de første to-tre ukene av pre-season, så han kom tilbake for to uker siden. Det går stødig fremover, og han finner rytmen igjen, sier U23-sjef Neil Critchley til Echo.

Liverpools U23-kamp mot Tottenham spilles på Anfield fredag kl. 20.00.

Millar ser ut til å bli værende

En spiller som kunne ha forsvunnet i sommer, var Liam Millar. Sunderland, som nå spiller i League One, er en klubb som har vært linket.

– Det var litt interesse for Liam, men det er ikke noe nytt, sa Critchley til Echo.

POSITIV:
POSITIV:  U23-sjef Neil Critchley er positiv før den nye sesongen.

– Det har vært ganske mye interesse for spillerne fra andre klubber i sommer, og det er forventet. Det var et par klubber som ønsket Liam, men frem til det er konkret og noen kommer med et seriøst bud er det ingen avgjørelse som må tas.

– Liam er fortsatt her. Kanskje kan det endre seg mellom nå og 31. august, men det må være riktig klubb og riktig både for oss og for spilleren. Vi ønsker ikke at noen skal gå et sted der vi tror det kan hemme utviklingen.

Motiverende at Lijnders er tilbake

U23-manageren er veldig glad for å se Pep Lijnders tilbake på Melwood. Nederlenderen blir omtalt som en svært viktig person for linken mellom førstelaget og akademiet.

– For oss på akademiet er det flott at Pep er tilbake, for han har stor tro på de unge og utvikling av unge spillere. Han er en fin person for oss å snakke med, og jeg er glad for at han er tilbake med førstelaget. Vi er veldig heldige, for vi har god kommunikasjon, sier Critchley til Echo.

– Vi har tilgang til treningene, og kan se på, og snakke med Pep. Vi er heldige som er «inne» på Melwood med førstelaget.

Trodde alltid Brewster skulle signere

18 år gamle Rhian Brewster satte endelig en stopper for alle spekulasjoner rundt sin fremtid da han i sommer signerte på en langtidskontrakt med Liverpool. Critchley trodde hele tiden det kom til å skje.

– Jeg var glad, men trodde alltid at han kom til å signere. Jeg trodde ikke det var noen skikkelig fare for at han skulle dra. Jeg vet hvor mye han trives i Liverpool. Jeg vet hva klubben og folkene betyr for ham. Jeg er veldig glad for at han bestemte seg for å bli, og ser fremtiden sin i denne klubben.

– Han er nok rastløs. Han er en ung gutt som elsker å spille fotball, og ønsker å spille. Han vil være veldig frustrert med skaden for øyeblikket, men kontrakten var en god opptur for både ham og oss, avslutter U23-sjefen.

SIGNERTE:
SIGNERTE:  Rhian Brewster, her før kampen mot Torino.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]