Muskelskade for Fabinho

Midtbanespilleren var ikke istand til å trene i dag.

9. aug 2018 kl 16.01 Einar Kvande

Liverpools ferske midtbanetilvekst Fabinho får en kamp mot klokka for å rekke søndagens ligastart mot West Ham. Det melder James Pearce i Liverpool Echo.

Mannen som kostet 43 millioner pund da han ble hentet fra Monaco i sommer var ikke i stand til å trene på torsdag, etter at han fikk en smell i treningskampen mot Torino tirsdag kveld.

Den defensive midtbanemannen forlot treningsfeltet sammen med klubblege Andy Massey i dag, og Pearce skriver at det skal dreie seg om et lite muskelproblem.

Liverpool utelukker ikke at han rekker søndagens ligaåpning, men de vil følge brasilianerens situasjon med argusøyne de neste 48 timene, og se hvordan han reagerer på behandlingen han får.

Hendo eller Gini

Dersom Fabinho må stå over mot West Ham, tror Pearce at Jürgen Klopp vil starte med Jordan Henderson på midtbanen. Lagkapteinen var ventet å starte på benken ettersom han startet sin preseason-trening så sent som søndag. Henderson er imidlertid i såpass god form at Klopp ga ham et innhopp på 20 minutter mot Torino tirsdag kveld.

Den andre muligheten Klopp har, er å gi den defensive rollen til Gini Wijnaldum. Nederlenderen spilte der da Napoli ble knust i treningskampen i Dublin sist helg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]