PAOK har gitt Liverpool håp om seedingsgruppe 2

Den greske klubben klarte uavgjort mot Benfica i Portugal, og scoret et viktig bortemål.

21. aug 2018 kl 23.02 Einar Kvande

Benfica var det førende laget gjennom hele kampen hjemme på Estadio da Luz, og tok oppskriftsmessig ledelsen på et straffespark like før pause. Et straffespark av det unødige og billige slaget.

Vertene fortsatte å føre spillet også etter pause, men gjestene utlignet ved Amr Warda etter 76 minutter på en av sine få visitter foran Benfica-keeperen.

I sluttminuttene hadde Benfica flere store sjanser, men ballen ville ikke i mål for de rødkledde, og dermed får PAOK med seg et mer enn godkjent resultat fra Lisboa. 1-1 lar seg absolutt høre foran returkampen i Hellas, som spilles onsdag 29. august.

For Liverpool er regnestykket enkelt. Dersom Benfica går videre fra playoff-runden havner Liverpool i seedingsgruppe 3 når Champions League-gruppene skal trekkes i Monaco torsdag 30. august. Dersom PAOK går videre blir Liverpool å finne i seedingsgruppe 2, og kan da på papiret forvente enklere motstand i gruppespillet.