Pressekonferanse:Klopp bekreftet at Lovren ikke er aktuell for spill mot West Ham

West Ham-kampen kommer for tidlig for Dejan Lovren, som først startet preseason-treningen på mandag.

10. aug 2018 kl 11.17 Einar Kvande

Du kan se pressekonferansen i vinduet under:

Om forventningene til Liverpool denne sesongen

– Mine egne forventninger er alltid ganske høye. Vi må forsøke å få alt ut av troppen, og nå så høyt som mulig. For oss er det ganske normalt at et ville bli en sesong der vi brukte mer penger enn i fjor. Det virket fornuftig etter at vi tidligere hadde solgt spillere for mer enn vi hadde kjøpt. Vi må skape en tropp som er sterk nok og bred nok. Det handler ikke om hvor vi står nå, men hva vi gjør ut av det. Hvor ofte vi leverer varene. Vi skal kjempe omt alle disse Premier League-lagene, som ønsker å ta poeng fra oss.

Om skadesituasjonen

– Jeg må ta noen avgjørelser. Noen få spillere vil ikke bli involvert. Vi har ingen store problemer, men det er noen småskader som vi må vurdere om er en risiko eller ei. Dejan Lovren vil ikke være tilgjengelig til denne kampen, men Jordan Henderson er full av krefter. Matip og Gomez vil bli vurdert. De deltok på deler av treningen til førstelaget i går. Fabinho hadde en scan, og den så grei ut. Det var bare for å sjekke. Men han følte seg syk, så vi sendte ham hjem. Vi får se. Klavan er fortsatt ute. Gomez bør bli klar.

Om transfervinduet

– Det er bare en retning som er stengt, og det er at vi ikke kan kjøpe flere spillere. Men vi kan selge - ikke til Premier League-klubber - men det er åpenbart at det fortsatt vil skje en del ting.

Om Ings

– En fantastisk person. Vi savner ham allerede. Men ting må gå videre. Han vil alltid ha venner her. Han drar hjem til moderklubben sin, noe som er hyggelig for ham. Han er helt skadefri.

Om West Ham

– Det er enkelt å ikke undervurdere West Ham. Vi må være forberedt på 95 brutale minutter.

Råd til Alisson

– Vær deg selv - en veldig avslappet person. Han har funnet seg til rette veldig raskt. Han har vært her i to uker, men det ser ut som han har vært her mye lenger.

Om Sturridge

– Jeg har sagt det 500 ganger allerede; Når Daniel er skadefri, har jeg ingen tvil om ham. Han har gjennomført mange treningsøkter. Jeg husker ikke at han spilte en eneste dårlig kamp under preseason. Han er i god form, og han kan ta med seg det inn i sesongen.

Om å ta opp kampen med Manchester City om ligamesterskapet

– Vi er fortsatt Rocky Balboa, ikke Ivan Drago. Vi må være som Rocky! Det er Manchester City som er regjerende mestere. De har ikke mistet noen spillere, og de har hentet inn Mahrez. De er ikke blitt svakere. Vi må bli mer stabile. Mer kyniske og mer aggressive i de riktige øyeblikkene. Vi må være lystne på å vinne tittelen. La oss gå for det.

Om de unge spillerne

– Camacho, Jones og Phillips deltok på nesten alle treningsøktene under preseason. Det hjalp dem mye. Nå handler det om å håndtere det. Vi nærmer oss. De vet hva vi forventer, og at vi virkelig bryr oss om dem. På et eller annet tidspunkt ønsker vi å ha dem på laget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]