Gerrard hadde første seriekamp:Slik har helgen vært for utlånsspillerne

Mye ble avgjort på overtid for de utlånte denne helgen.

5. aug 2018 kl 19.15 Johannes Steen

Liverpools utlånte fikk representere både Frank Lampard og ikke minst Steven Gerrard i sine første ligakamper denne helgen.

Først ute var Harry Wilson for Derby County fredag kveld. Waliseren spilte hele kampen da Frank Lamards Derby County vant mot Reading på dramatisk vis. Wilson hadde sjansen til å bli matchvinneren da han hadde en kjempemulighet ved bakre stolpe, men en kjemperedning av Mannone sørget for at waliseren må vente med sitt første mål. Seier ble det likevel da lagkamerat Lawrence satte ballen i mål på tampen av overtiden.

Lørdag kveld startet Ben Woodburn på benken for Sheffield United, men ble byttet inn i det 72. minutt. Ikke lenge etter måtte han se sin gamle lagkamerat Yan Dhanda, som forlot Liverpool for Swansea i sommer, sette inn matchvinnerscoringen helt på tampen.

Gerrard fikk kalddusj på overtid

Steven Gerrard har allerede ledet Rangers i Europa League-kvalifisering med Ryan Kent og Ovie Ejaria fra start, men i første seriekamp ble Liverpools utlånte benket.

Gerrard og Rangers fikk en tøff start da man fikk en mann utvist allerede etter 10 minutter. Likevel klarte man å ta ledelsen, og både Kent og Ejaria kom inn på ledelsen 1-0. Med de utlånte fra Liverpool på banen måtte Gerrard se laget slippe inn en sur utlikning på overtid.

Til slutt spilte også Adam Bogdan etterlengtet ligafotball da Hibernian slo Motherwell 3-0. Ungareren sto hele kampen i mål da man tok en grei seier i første serierunde.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]