STORSCORER:  Med scoringen mot Napoli er Daniel Sturridge oppe i fem mål i sommerens treningskamper.

Sturridge er pre-seasons målkonge

Har scoret mer enn dobbelt så mye som nestemann på lista.

Før sommeren var det ventet at Daniel Sturridge skulle forsvinne fra Liverpool, men en imponerende pre-season har ført til at 28-åringen får en siste sjanse av klubben. 

Senest i lørdag kveld gjorde han en meget god figur da han både scoret selv og la opp til Alberto Morenos scoring med en kunstpasning. 

– Jeg er glad, men jeg liker ikke å bomme på sjanser heller, så jeg tenker mer på de enn den ene jeg scoret, sa Sturridge selv etter kampen.

Siden den imponerende 13/14-sesongen da Sturridge endte på imponerende 21 ligamål på 29 kamper, har skader vært et nøkkelord for Sturridge i både Liverpool-trøya og på utlån hos West Brom i siste halvdel av forrige sesong. 

Imponerende målsnitt

Selv om den engelske spissen er mye skadet, er det liten tvil om hvilke kvaliteter han innehar i form. 63 mål på 133 kamper, hvorav flere som inbytter er imponerende tall. Enda bedre er tallene til Sturridge fra sommerens treningskamper.

Sturridge har vært involvert i samtlige av klubbens treningskamper, med totalt 295 minutter fotball uten å skade seg. På disse minuttene har han nettet fem ganger, noe som gjør han til pre-seasons  ubestridte toppscorer så langt. De nærmeste ligger på to mål hver, noe som gjelder flere spillere. 

En av disse er Mohamed Salah, som bare har vært involvert i 133 minutter så langt, men slår fortsatt ikke Daniels målsnitt på bare 59 minutter per scoring. 

I tillegg har han notert seg for to assists, noe som gjør at han også ligger på assist-toppen sammen med James Milner og Andy Robertson. 

Så er det bare å krysse fingrene for at Daniel Sturridge kan ha en sesong uten for mye skader denne gangen.