Denne sommeren har Barry Lewtas overtatt som Liverpools U18-manager, etter at Steven Gerrard fikk jobben som manager for Rangers.

Ungguttene startet sesongen overbevisende forrige helg – men da Manchester United gjestet akademiet på lørdag gikk det ikke slik de helrøde ønsket.

10 mot 10

Liverpool stilte med følgende lag: Jaros, N. Williams, Larouci (O’Rourke, 84), R. Williams, Clayton, Ritaccio (Dixon-Bonner, 55), Sharif, Cain, Glatzel, Duncan, Longstaff (Clarkson, 65).

B. Williams og Brookwell var ubenyttede reserver.

De unge helrøde var farligst frempå i starten, og den nye midtbanespilleren Matteo Ritaccio traff stolpen fra skrå vinkel før 10 minutter var spilt. United gikk opp i en tomålsledelse, og Liverpool fikk Abdi Sharif utvist. Senere skulle også gjestene få en spiller utvist.

Paul Glatzel reduserte, men gjestene fikk et straffespark og fastsatte sluttresultatet til 3-1 fem minutter på overtid.Liverpool hadde sine sjanser, men det var ikke ufortjent at poengene ble med til Manchester.

Nordmannen Edvard S. Tagseth var ikke med i dagens kamp. Grunnen skal være en liten ankelskade, etter det liverpool.no erfarer.