Liverpoolvs Fulham 2-0

søn 11.nov 1300

Watfordvs Liverpool

lør 24.nov 1600

Paris Saint-Germainvs Liverpool

Viaplay
ons 28.nov 2100

Liverpoolvs Everton

TV 2 Sport Premium / Sky Sports
søn 02.des 1715
SPILLESUGEN:  Trent Alexander-Arnold håper å være spilleklar til første serierunde på søndag.

– Tror jeg vil være klar

Alexander-Arnold tror den korte ferien kan gjøre ham spilleklar fortere.

I 3–1-seieren mot Torino fikk Trent Alexander-Arnold sin første kamp fra start i pre-season, og mot Napoli fikk han sin første halvtime. 19-åringen tror det skal holde for å bli spilleklar.

– Jeg føler jeg har fått mange nok minutter. Jeg fikk ikke så mye hvile, så jeg mistet ikke så mye form heller. Så å komme tilbake og gå rett inn og få 60 minutter er veldig bra. Om manageren tenker at jeg er klar og vil at jeg skal spille, så tror jeg at jeg vil være klar. 

– Det er alltid godt å være tilbake. Det er fint å se fansen igjen og gi en innsats, og forhåpentligvis vinner vi igjen på søndag.

Alexander-Arnolds gjennombruddsesong endte med tap i Champions League-finalen og stopp i semifinalen i VM med England. Det er likevel store milepæler for en 19-åring, og scouseren vil fortsette å jobbe for å nå nye høyder.

– Du ønsker at disse mulighetene skal fortsette å komme, men uten hardt arbeid og dedikasjon, vil du ikke få disse mulighetene igjen. Så det gir meg masse motivasjon å komme tilbake, jobbe hardere, forbedre meg selv og fortsette framover.

Imponert over ungguttene

I mens Alexander-Arnold har vært borte, har nye unggutter vært med troppen og lagt inn en innsats for å komme nærmere en plass på førstelaget. Som en unggutt som selv slo gjennom for fullt forrige sesong vet Trent hvordan det er.

– De vet selv at det er vanskelig og at det vil kreve masse hardt arbeid. Det vil kreve tålmodighet fordi det vil ikke skje med en gang. Men jeg synes guttene som har kommet inn og vist seg fram denne sommeren har vært eksepsjonelle. De har virkelig gjort akademiet stolt på og av banen med måten de har oppført seg.

– Da jeg kom tilbake, hørte jeg bare gode ting om dem fra seniorspillerne. Så akademiet har igjen vist at de gjør noe riktig, sier Trent.

Del

Trent Alexander-Arnold

05.10.2018 16:38

Trent utfordrer Magnus Carlsen

Liverpools høyreback har fått klengenavnet «Melwood Grandmaster», og den 8. oktober skal han forsøkte å utmanøvrere verdensmesteren i sjakk!

29.09.2018 10:11

Flere kamper som tenåring enn Gerrard og Carragher

Trent Alexander-Arnold kan nå 54 kamper før sin 20-årsdag.

28.09.2018 10:42

Robertson leder backenes interne konkurranse

Trent Alexander-Arnold og Andy Robertson konkurrerte også i fjorårssesongen.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+
19.11.2018 kl 18:35

– Jeg kunne ikke tro det da jeg hørte om Liverpool-interessen

Andy Robertson hadde sett seg ut en annen klubb, da han fikk vite at han var ønsket av Liverpool.

+


Siden du er Liverpoolsupporter…

…hvorfor ikke støtte supporterklubben og bli medlemskap? Liverpool.no driftes i stor grad av medlemskontingent. Støtt oss med medlemskap for å sikre drift og utvikling av siten. Digitalt medlemskap koster kun kr 200,- for 12 måneder. Kr 17 per måned. Alle medlemskapstypene finner du her. Allerede medlem? Logg inn her.