– Antakeligvis ikke scoret et finere mål

Daniel Sturridge hentet inspirasjon fra Chelsea-assistenten til praktmålet.

29. sep 2018 kl 21.05 Johannes Steen

På tampen av kampen valgte Jürgen Klopp å få inn mer offensiv skyts ved å bytte inn Daniel Sturridge, og bare et par minutter senere gjorde han umiddelbar forskjell. Fra 20 meter klemte han til og skrudde ballen i krysset bak en sjanseløs Kepa Arrizabalaga.

Etter kampen var det en Sturridge som gliste fra øre til øre som stilte til intervju.

– Det var et bra mål. Guttene jobbet hardt hele kampen og skapte mange sjanser i første omgang. De var uheldige som ikke scoret. Men det ble et bra mål for meg på slutten, sier Sturridge beskjedent.

Spissen blir spurt om han noen gang har scoret et flottere mål enn han gjorde i dag.

– Antakeligvis ikke, det var et fint mål. Men det handler først og fremst om resultatet. Guttene jobbet veldig hardt, så det var fint å få med seg et resultat.

Inspirert av Chelsea-assistenten

Sturridge har gjort sakene sine bra denne sesongen med scoringer både i dag, mot West Ham, PSG og i midtukekampen mot samme lag.

Det er et lagspill og jeg gir mitt beste i de minuttene jeg får. Det er viktig å bare fortsette å jobbe og ha en positiv innstilling til alt som skjer. Det har vært bra så langt.

Etter matchen ble den tidligere Chelsea-spilleren observert pratende med Chelsea-legende og nåværende manager-assistent Gianfranco Zola.

– Jeg fortalte ham bare at jeg ser på videoene hans og lærte fra målet i den forrige kvelden (Hazard i ligacupen på onsdag). Han (Zola) er en stor spiller, en legende, jeg har virkelig sett på mange videoer av ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]