Antyder at han er spilleklar

Virgil Van Dijk med oppløftende Instagram-post.

28. sep 2018 kl 18.13 Johannes Steen

Tidlig i andre omgang mot Southampton forrige helg måtte Virgil Van Dijk kaste inn håndkleet etter en smell i ribbeina, samme sted som han fikk en trøkk i kampen før mot PSG.

På dagens pressekonferanse sådde manager Jürgen Klopp tvil om midtstopperbautaen kom til å bli klar til lørdagens kamp mot Chelsea på Stamford Bridge.

– Virgil har ikke trent sammen med laget så vi må vente og se, sa Jürgen Klopp.

IKKE TRENT:
IKKE TRENT:  Virgil Van Dijk var på treningsfeltet på torsdag, men deltok ikke på linje med resten av troppen.

– De som kom inn gjorde en strålende jobb. Dersom Virgil er frisk vil han spille, men om ikke så har vi alternativer. Vi kan spille både med og uten Virgil, men jeg foretrekker også at han er tilgjengelig.

Friskmelder seg selv?

Fredag ettermiddag friskmelder nederlenderen etter alt å dømme seg selv overfor fansen på instagram. Dermed er det en god mulighet for at suksesssamarbeidet Van Dijk og Joe Gomez vil starte sammen i forsvaret igjen i lørdagens toppoppgjør.

«Fokusert og ser fram til en ny stor kamp i morgen mot Chelsea på Stamford Bridge», skriver Van Dijk på sin Instagram-konto.

Jürgen Klopp avslørte også etter onsdagens Ligacup-tap mot Chelsea at i tillegg til Van Dijk, var Trent Alexander-Arnold og Gini Wijnaldum også utilgjengelige for spill i kampen. På pressekonferansen kunne Klopp bekrefte at de to nå var tilbake.

– Trent trente helt vanlig i går, han har vært syk. Wijnaldum er klar, sa tyskeren.

Dermed er det gode muligheter for at Jürgen Klopp kan stille et toppet mannskap i London når man skal revansjere tapet fra midtuken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]