BLE SKADET MOT WEST HAM  Antonio Rudiger haltet av banen i andre omgang.

Chelsea-duo kan være tilbake til lørdagens kamp

Chelsea må trolig klare seg uten to sentrale spillere i ligacupkampen på Anfield onsdag, men begge spillerne kan være tilbake til ligakampen lørdag.

Antonio Rudiger måtte forlate banen etter 69 minutter av Chelseas bortekamp mot West Ham i dag, med det som så ut til å være en lyskeskade, og ble erstattet av Gary Cahill. Midtstopperens skade skal imidlertid ikke være alvorlig.

– Jeg vet ikke. Jeg ønsker å snakke med legen. Jeg tror ikke det er noe alvorlig, kanskje tre eller fire dager, ikke mer, svarte Chelsea-manager Maurizio Sarri da han ble spurt om Rudigers skade på pressekonferansen etter kampen på London Stadium.

Sarri ble også spurt om Pedro, som skadet skulderen i bortekampen mot PAOK Salonika i Europa League torsdag kveld.

– Pedro er veldig viktig for oss, for han er den beste spilleren vi har når det gjelder bevegelser uten ball. Vi vil forsøke å få ham tilbake mot slutten av uken, men jeg vet ikke hvordan det går for øyeblikket.