Chelsea-duo kan være tilbake til lørdagens kamp

Chelsea må trolig klare seg uten to sentrale spillere i ligacupkampen på Anfield onsdag, men begge spillerne kan være tilbake til ligakampen lørdag.

23. sep 2018 kl 22.18 Einar Kvande

Antonio Rudiger måtte forlate banen etter 69 minutter av Chelseas bortekamp mot West Ham i dag, med det som så ut til å være en lyskeskade, og ble erstattet av Gary Cahill. Midtstopperens skade skal imidlertid ikke være alvorlig.

– Jeg vet ikke. Jeg ønsker å snakke med legen. Jeg tror ikke det er noe alvorlig, kanskje tre eller fire dager, ikke mer, svarte Chelsea-manager Maurizio Sarri da han ble spurt om Rudigers skade på pressekonferansen etter kampen på London Stadium.

Sarri ble også spurt om Pedro, som skadet skulderen i bortekampen mot PAOK Salonika i Europa League torsdag kveld.

– Pedro er veldig viktig for oss, for han er den beste spilleren vi har når det gjelder bevegelser uten ball. Vi vil forsøke å få ham tilbake mot slutten av uken, men jeg vet ikke hvordan det går for øyeblikket.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]