Video– Det er et av de beste lagene i Europa

Mauricio Pochettino har holdt sin pressekonferanse.

14. sep 2018 kl 09.10 Arild Skjæveland

Jürgen Klopp holder sin pressekonferanse på Melwood kl. 11.30. Torsdag ettermiddag var det Mauricio Pochettino som møtte pressen i London. Hele pressekonferansen kan du se i videovinduet over.

– Vi har alltid selvtillit og tro på at vi kan slå hvem som helst, sier argentineren.

Han ble så minnet på hva som skjedde forrige sesong på Wembley, da Spurs vant 4-1.

– Kampen på lørdag vil bli helt annerledes. Du må prestere og gjøre deg fortjent til å vinne, og ha tro på at du kan slå motstanderen. For meg er Liverpool et av de beste lagene i Europa, ikke bare i England.

– De har veldig gode spillere, en stor manager, og det vil bli en veldig tøff motstander. Det vil kreve mye energi fra oss dersom vi skal være i nærheten av å vinne, sier han.

Son kan bli spilleklar

Like før landslagspausen tapte Tottenham 2-1 borte mot Watford, etter å ha tatt ledelsen 1-0. Spurs-manageren trekker frem den kampen som motivasjon for å slå tilbake.

– Det var en stor oppvekker for oss. Vi må vise mer respekt. Du kan slå Manchester United og andre lag, men du må også respektere alle motstandere. Den første omgangen så ut som en vennskapskamp eller testimonial, og det har jeg snakket med spillerne om. De er enige.

Son kan bli spilleklar – selv om han har spilt åtte landskamper på 26 dager for Sør-Korea, og returnerte til London på torsdag.

– Jeg håper at han vil være tilgjengelig, enten fra start eller fra benken. Om ikke, så vil vi ikke risikere noe, for han har mistet mange kamper og har flere kamper i vente. Vi har skade på Dele Alli, så jeg synes ikke dette er tiden for å risikere noe.

Tottenham - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30 og sendes på TV 2 Sport Premium

Har du innspill til journalisten?
[email protected]