Se målene:Man Utd slått ut etter frisparkperle og straffemål fra Wilson

Harry Wilson og Derby sendte Manchester United ut av ligacupen etter drama.

25. sep 2018 kl 23.11 Arve Vassbotten

Juan Mata brukte bare tre minutter på å sende Manchester United i ledelsen mot Championship-klubben Derby i den tredje runden av ligacupen, eller Carabao Cup som den nå heter.

Men Derby-manager Frank Lampard hadde en Liverpool-gutt i startoppstillingen, mot sin gamle sjef José Mourinho. Og Harry Wilson satte virkelig sitt preg på kampen.

Perlemål

Han var mye involvert i det Derby foretok seg offensivt. Han var ofte oppspillspunkt for gjestene på Old Trafford, og hadde også noen lovende forsøk på veggspill.

Men 53 minutter ut i andre omgang gjorde Wilson det helt store på frispark fra over 25 meter. 21-åringen satte ballen i krysset bak Sergio Romero, og dermed sto det 1-1.

STORT ØYEBLIKK:
STORT ØYEBLIKK:  Harry Wilson kunne juble da han utlignet for Derby.

Etter 68 minutter ble Harry Wilson spilt fri igjen, fikk en tå på ballen og Romero tok ballen med hendene utenfor 16-meteren. Dermed ble Man Utds keeper sent i dusjen! Derby fikk ikke noe ut av det påfølgende frisparket.

Luaku hadde en kjempemulighet til å sende hjemmelaget tilbake i ledelsen etter 73 minutter, men traff stolpen. Keeperinnbytter Lee Grant vartet selv opp med en veldig bra redning etter 79 minutter, da Derby var farlig frampå igjen.

Men etter 85 minutter satt den igjen for underdogen. Jack Marriott headet inn en retur på et skudd fra Mason Mount. Dermed ledet Derby 2-1.

Men det ble lagt til seks minutter og fem minutter på overtid stanget innbytter Marouane Fellaini inn utligningen til 2-2.

16 straffer

Dermed gikk kampen rett til straffesparkkonkurranse.

0-1: Derby tok den første, og scoret ved Mason Mount.
1-1: Lukaku tok den første for Man Utd, og også han scoret.
1-2: Florian Jozefzoon satte så inn Derbys andre mål.
2-2: Ashley Young scoret også på Man Utds andre straffe.
2-3: På den tredje straffen var det Harry Wilsons tur, også han scoret sikkert på Derbys tredje straffe.
3-3: Det ble fulgt opp av et nytt mål av Fellaini.
3-4: Jack Marriott scoret.
4-4: Fred scorer også på sitt.
4-5: Bradley Johnson.
5-5: Martial tok den femte straffen for Man Utd, og også han scoret.
5-6: Craig Bryson scoret så vidt han også.
6-6: 19 år gamle Diogo Dalot tar den 6. straffen for Man Utd, og også han takler presset.
6-7: Den 13. straffen tar Forsyth, som også scorer sikkert.
7-7: Keeper får hånda på ballen, men også Matic scorer.
7-8: Også kaptein Richard Keogh scorer for Derby.
BOM! Phil Jones bommet og Derby vant!

– Stolt

– Det føles veldig bra. Jeg er så stolt av det vi gjorde i dag og hvordan vi jobbet, sa Harry Wilson til Viasport etter kampen.

– Standarden på straffer i dag var veldig bra, men man må takle presset. Vi klarte å holde nervene i dag.

Om sitt eget mål sa han:

– Jeg trodde det var for langt unna for å skru den, så jeg prøvde å skyte med vrista og få ballen til å vibrere litt og det funket bra.

FRISPARKPERLE:
FRISPARKPERLE:  Harry Wilson med et herlig frisparkmål.

Ligacupresultater

Av andre Premier League-lag ble Burnley slått ut etter å ha tapt 2-1 borte mot Burton, og Wolves tapte på straffer for Leicester, der Liverpools tidligere keeper Danny Ward reddet tre ganger.

Burton - Burnley 2-1
Wycombe Wanderers - Norwich 3-4
Oxford - Man City 0-3
Millwall - Fulham 1-3
Bournemouth - Blackburn 3-2
Preston - Middlesbrough 2-2
Wolves - Leicester 0-0 (Leicester videre etter straffer 1-3)
Blackpool - QPR 2-0