Gomez fikk hvile

Fornuftig matching av Liverpool-spillerne da England slo Sveits.

11. sep 2018 kl 22.56 Einar Kvande

Ingen av Liverpools spillere ble tvunget til å spille 90 minutter for England bare fire dager før Tottenham - Liverpool har tidlig avspark på Wembley lørdag.

Trent Alexander-Arnold var den eneste Liverpool-spilleren i startoppstillingen til England, men de røde hadde også Xherdan Shaqiri i startoppstillingen til Sveits.

Tottenham hadde to mann i Englands startoppstilling, i form av Eric Dier og Danny Rose.

England vant den søvndyssende affæren 1-0 etter en scoring av Marcus Rashford ni minutter ut i annen omgang.

Shaqiri hadde sveitsernes største sjanse

Ti minutter senere fikk Shaqiri sveitsernes største sjanse, men hans skuddforsøk fra god posisjon ble heroisk blokkert til corner av innbytter John Stones.

Jordan Henderson kom inn etter 68 minutter, da han erstattet Fabian Delph. Alexander-Arnold forlot banen ti minutter senere, og ble erstattet av Tottenhams Kieran Trippier. To minutter senere byttet Sveits ut Shaqiri og satte inn Haris Seterovic.

Tottenhams Eric Dier var den eneste som er aktuell for lørdagens kamp på Wembley som spilte hele kampen. Harry Kane kom innpå etter 61 minutter. Danny Rose forlot banen etter 79 minutter, da Ben Chilwell fikk sin Englands-debut hjemme på King Power Stadium.