– Han vet hva han gjorde feil

Jürgen Klopp tror ikke Alisson kommer til å gjøre den samme brøleren i neste kamp, etter tabben brasilianeren gjorde i 2-1 seieren over Leicester.

1. sep 2018 kl 17.17 Einar Kvande

Isteden for å beina vekk ballen forsøkte Alisson å drible Kelechi Iheanacho nede ved dødlinja. Det straffet seg, da Leicester-spissen fikk fatt i ballen og sentret til Rachid Ghezzal, som enkelt kunne sette inn reduseringsmålet.

Klopp var tydelig forbannet på Alisson ute på sidelinja, men etter kampen fordelte han skylden broderlig mellom spillerne.

– Jeg tenkte at det ville skje, sa Klopp etter kampen.

– Jeg tror ikke det vil skje i neste kamp. Han vet hva han gjorde feil. Vi må bare lære av dette.

– Vi spiller ballen tilbake til keeper hele tiden. Spillerne må lære seg at det finnes andre løsninger.

– Joe Gomez kunne ha klarert den ballen. Virgil van Dijk kunne ha klarert den ballen. Alisson kunne også ha klarert den ballen. Det er slik det er. Han er en fantastisk keeper, som gjør noen fantastiske redninger.

– I akkurat den situasjonen gjorde han ikke det han burde ha gjort, men det er greit.

– Litt heldige

Tabben førte til at Liverpool slapp inn sitt første mål for sesongen, men seiersrekken klarte de å holde intakt.

– Vi kunne ha scoret tidligere i kampen. Jeg har sagt flere ganger at en tørr bane betyr at kampen ikke blir god. Leicester forsøkte å være aggressive, men klarte det ikke fordi vi beveget oss så godt.

– Men da banen tørket inn brukte vi for lang tid til å bli vant til det. I andre omgang må vi klare å holde ballen i laget bedre. Isteden kontrollerte vi kampen uten ballen, ved å legge oss dypere.

– Vi var litt heldige i noen situasjoner, men jeg synes vi fortjente seieren, avsluttet Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]