- Hvilken kamp av mine spillere

Hvilken kamp av mine gutter. Veldig, veldig bra spilt av oss. Det sier Liverpool-manager Jürgen Klopp etter kampslutt.

15. sep 2018 kl 16.35 Tor Sandø

Tottenham - Liverpool (1-2): Klopp var meget fornøyd med innsatsen til spillerne etter at Michael Oliver blåste av kampen på Wembley.

- Tottenham er en av de beste fotballagene i verden. Å komme her prestere som det etter å ha hatt landslagspause. Det tok jeg ikke for gitt. Vi var god defensivt og offensivt og utførelsen var bedre enn resultatet. Det var kanskje litt nervøst mot slutten, men ingen problem. Jeg har ingenting å være kritisk til i dag, sier Liverpool-manager Klopp.

- Selv om du vinner kamper du ikke spiller opp mot hundre prosent er det likevel tre poeng. Jeg liker det. Det var et rettferdig resultat, sa Klopp til BBC etter kampen.

– Vi må vise framgang. Det var kanskje vår beste mot Tottenham i årene jeg har vært her. Men bare 5 prosent mindre, så tror jeg vi hadde tapt. Jeg synes ikke Tottenham spilte dårlig.

– Tottenham har kvalitetene til å slå tilbake, noe de gjorde med corneren, men ingenting skjedde etter det. Jeg er stolt over prestasjonen.

Pochettino følte seg snytt for straffespark

Tottenham-manager Mauricio Pochettino sa etter kampslutt at han ikke var så skuffet.

- I andre omgang gjorde vi feil, men vi presset. mål vi slapp inn kom fra våre egne feil, men jeg er rolig. Vi trenger tid for å komme opp mot vårt beste. Noen ganger vinner du, andre ganger taper du, sier Pochettino, som mener hans lag ble snytt for et straffespark mot slutten.

- Hadde vi scoret på det straffesparket, hadde det vært 2-2 og vi ville hatt et annet intervju. De var bedre enn oss. Vi ga dem kamp og var nær. Det var en vill hendelse helt på slutten, der det var straffespark i duellen mellom Son og Mané. Men Liverpool var bedre enn oss. Vi skal stå på videre og utvikle oss. Det er fortsatt tidlig i sesongen, sier Pochettino.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]