– Ings viser at han er en toppspiller

Joe Gomez holder fortsatt kontakten med kompisen Danny Ings.

21. sep 2018 kl 23.35 Johannes Steen

I sommer forlot Danny Ings Liverpool til fordel for barndomsklubben Southampton i jakten på fast spilletid. Spissen er per nå på et sesonglangt utlån, men avtalen vil bli gjort permanent etter sesongen.

Ings har hatt en god start med sørkystkklubben, og nettet tre mål – halvparten av lagets mål denne sesongen. Gomez forteller at han og resten av guttene på Melwood heier på sin gamle lagkamerat.

– Han er hjemme igjen og nyter å spille fotball. Når han scorer og sånt sender jeg en melding og gratulerer ham. Han er en jeg definitivt vil fortsatt holde kontakten med.

Kan ikke spille mot Liverpool

Lørdag klokken 16:00 møter Joe Gomez og Liverpool Southampton på Anfield, men det blir uten Danny Ings. På grunn av låneavtalen kan ikke Ings spille mot Liverpool, noe som anses som et hardt slag.

– Danny er en flott spiller, en bra fyr og en massiv trussel. De har andre trusler på topp og gjennom hele laget, så jeg sier ikke at fordi Ingsy ikke spiller så blir det en enklere kamp, men etter å ha trent med ham i så mange år og er klar over hva han er kapabel til, så vet jeg at han er en toppspiller.

KOMPISER:
KOMPISER:  Danny Ings og Joe Gomez var gode venner på Melwood, og holder fortsatt kontakten.

Joe Gomez og Danny Ings var gode venner i Liverpool, og spesielt ble de to nære da de begge samtidig drev rehabilitering etter langtidsskader de pådro seg oktober 2015.

– Han viser det denne sesongen. Han har scoret tre mål nå, og alle her heier på ham. Spesielt jeg; jeg er bare glad for å se ham spille og nyte fotballen, fordi det er hva han fortjener.

– Han jobber så hardt for å komme tilbake i denne posisjonen og spille fotball uke etter uke. Sånn som meg, er jeg sikker på at det er noe han setter pris på, og forhåpentligvis fortsetter det slik.

Tar ikke lett på Southampton

Southampton berget i fjor såvidt plassen i Premier League, og ligger per i dag på 13. plass med én seier, to tap og to uavgjort på de fem første. Gomez nekter å ta lett på oppgaven likevel.

– Hver kamp i Premier League er en utfordring og de er så klart et godt lag. De er i Premier League for en grunn, og holdt seg oppe av en grunn.

– De kommer til å være sultne på å få et resultat. Alle som kommer til Anfield ser på det som en sjanse til prøve å få et poeng og slo et av de beste lagene. Det kommer til å bli tøft, men det handler også om å fortsette den gode rytmen. Og mentalt også, å ikke tenke «vel, vi slo PSG...», fordi det kommer til å bli en helt annen kamp og vi er nødt til å konsentrere oss for å få et resultat.

– Det vil bli en ny test – uke etter uke, det er ingen hvile i Premier League. Du kan ikke dvele med noen kamper fordi du kan bli overrasket hele tiden. Vi er nødt til å være klare.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]