- Jeg greier å holde humøret oppe

Alex Oxlade-Chamberlain opplever fremgang mens han kjemper seg tilbake fra sin alvorlige kneskade.

9. sep 2018 kl 10.35 Torbjørn Flatin

Alex Oxlade-Chamberlain var gjest hos Sky Sports i forbindelse med lørdagens kamp mot Spania, hvor det ble snakk om det engelske landslaget, og også båndskaden som kan holde ham borte hele 2018/19 sesongen.

Fulgte England

- Jeg kan sitte her og si at det var lett, men i sannhet var det virkelig vanskelig, erkjenner 25-åringen når det blir snakk om hans skade og det at han mistet VM for England.

- Jeg hadde en realistisk sjanse til å kunne få spille og definitivt til å være med i troppen, og det var ikke lett. Samtidig blir du revet med når det holder på. Jeg ble oppglødd på mine venners vegne og det var tungt å se at vi bare nesten kom helt fram.

Er positiv

- Det er en meget alvorlig skade, som kan skje hvem som helst. Det er vrient både å håndtere og å komme tilbake fra, fortsetter Ox om det å innfinne seg med om lag et år uten å få spille.

- Jeg prøver å være positiv, det er en slik personlighet jeg er. Det er den beste måten å komme videre på.

- Jeg greier å holde humøret oppe og det er ingen tvil om at jeg har fremgang.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]