– Jeg synes de spillerne som kom inn på laget gjorde det veldig bra

Men Jordan Henderson mener at Liverpool fortsatt har noen gir å gå på.

23. sep 2018 kl 10.10 Einar Kvande

Jürgen Klopps menn vant sin sjuende strake kamp for sesongen, da Southampton ble slått 3-0 på Anfield lørdag ettermiddag. Men kaptein Jordan Henderson mener at laget fortsatt har mye å gå på.

– Vi kan fortsatt gjøre det bedre, definitivt, uttaler Henderson til Liverpoolfc.com.

God flyt

– Vi er i god flyt, vi har god rytme, og har levert noen gode prestasjoner og fått noen gode resultater. Så selvsagt er selvtilliten god, men det er fortsatt plenty med rom for forbedringer, og spesielt etter denne kampen. Men totalt sett er vi godt fornøyd med seieren, legger han til.

– Det er vanskelig mot alle i Premier League. Southampton er et godt lag, og dersom du lar dem spille kan de straffe deg. Til tider fant de åpninger, og skapte noen halvsjanser.

– Nå handler det om å stå på videre, og holde prestasjonene på et høyt nivå. Jeg synes spillerne som kom inn på laget gjorde det veldig bra. Det var det mest positive for oss.

Xherdan Shaqiri fikk sin første start for Liverpool, og imponerte. Han var involvert både i den første og den tredje scoringen, men ble så tatt av banen ved pause av Klopp av taktiske årsaker.

– Vi har trent veldig hardt, inkludert de spillerne som ikke har fått spille så mye som de hadde ønsket. De venter bare på sjansen sin, og når de kommer ut på banen ønsker de å prestere for laget og vinne kampene. Det har vi nå gjort en gang til.

En tøff uke

Nå venter to kamper mot Chelsea kommende uke. Først på Anfield i ligacupen, og deretter på Stamford Bridge i Premier League.

– Vi må stå på videre, noe jeg sier hver eneste uke. Vi får en ny tøff test i midtuken, i en annen turnering. Vi må bare fortsette slik vi har gjort, og stadig forbedre oss.

Mohamed Salah fant veien til nettmaskene for første gang på fire kamper mot Southampton, noe Henderson er glad for. Egypteren satte returen etter Shaqiris fantastiske frispark i mål.

– Jeg er glad på hans vegne selvsagt. Han ønsker å score mål, så det er viktig for ham. Men det viktigste er at vi vant kampen. Jeg er sikker på at han vil si det samme. Det er bra for ham, bra for laget, og nå ser vi fremover, avslutter lagkapteinen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]