– Jeg tror ikke Liverpool har hatt et bedre lag i Premier League

Manchester Uniteds mest meritterte spiller tror det står mellom Liverpool, City og Chelsea.

28. sep 2018 kl 08.29 Arild Skjæveland

Gary Neville har flere ganger snakket varmt om dette Liverpool-laget, selv om han ikke liker det han ser. Nå går hans tidligere kollega ut og sier at han ikke tror LFC har hatt et bedre lag i Premier League-æraen.

– Liverpool har hatt kamper der de ikke har spilt bra, men de har fått resultatene. Det er skremmende, for når du klarer det, viser du form som kan vinne tittelen. Det er ikke bare de kampene der de kjører over lag og vinner med tre-fire lag, men når du graver dypt og får resultatene når du må vinne, skriver Wales sin landslagssjef i sin siste spalte for Sky Sports.

Beste laget i Premier League-æraen

Han mener dette er et bedre lag enn 2013/14-laget som kom så nære.

– Ser du på spillerne fra 1-11 har det trolig ikke vært et bedre Liverpool-lag i Premier League. Da Raheem Sterling, Luis Suarez og Daniel Sturridge var i fyr og flamme var de veldig imponerende, men ser du på helheten er de et bedre balansert lag nå, skriver han videre.

– De har spillere som har vært i laget i noen år, du har unge spillere som slår gjennom og erfaringen til Jordan Henderson og James Milner. Det er en god miks der.

Giggs tror det står mellom tre lag for tittelen denne sesongen.

– Det ser ut til å stå mellom City og Liverpool, men du kan ikke ignorere Chelsea, for de spiller bra. En må huske at de var mestere for to år siden, og har spillere i den garderoben som vet hva som skal til. Det mangler Liverpool, men du må starte et sted, og Liverpool har imponert.

Chelsea - Liverpool spilles lørdag kl. 18.30 og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]